Annulering PG100/50 wedstrijd St.Odiliënberg

Beste schutters,

Door de huidige maatregelen ivm Covid-19 en de verwachte duur van hiervan, hebben wij vandaag moeten besluiten de geplande wedstrijd op zaterdag 28 november in Sint Odiliënberg bij SV ELKKS Limburgia te annuleren.

De maatregelen verbieden de organisatie van wedstrijden, maar individueel trainen is wel toegestaan. Er kan daarom op zaterdagmiddag 28 november wel worden geschoten op onze verenigingsdag in Ochten.

Om deze dag Corona-proof in goede banen te kunnen leiden, moet u zich vooraf inschrijven. Er zijn 3 series gepland van 1 uur zodat er genoeg tijd is om op te ruimen en de baan te verlaten voordat de volgende serie begint. Er is plaats voor 18 schutters.

Tijdens deze dag zullen de inmiddels bekende maatregelen worden aangehouden:

  • De bar is gesloten,
  • Na het schieten niet blijven hangen, contacten moeten worden beperkt,
  • Gebruik tijdens het lopen een mondkapje,
  • Tijdens het schieten is geen mondkapje nodig,
  • Een schutter mag maar voor één serie reserveren.

Met vriendelijke groet,
Namens het hele bestuur.

Inschrijving wedstrijden

Hallo beste schutters,

Gisteren is de eerste wedstrijd van ons seizoen verschoten, ondanks alle aanpassingen vanwege het covid-19 virus is het allemaal prima verlopen en hebben we veel schutters weer gezien… erg fijn om iedereen weer terug te zien.

Vandaag is de volgende wedstrijd online gezet. Deze zal op zaterdag 28 november worden geschoten in Sint Odiliënberg bij SV ELKKS Limburgia.Lees verder

100e lid

Het is feest bij de SV PGSN.

Met de inschrijving van Lars Leyten op 8 februari 2020, hebben we het magische getal van 100 leden bereikt.
We heten Lars dan ook van harte welkom en dat hij het precisiegeweer schieten net zo, of zelfs beter, als zijn vader in de vingers mag krijgen.