Operatie “Help de PG de winter door” is geslaagd

Iedereen heeft het moeilijk: we zijn onze vrijheid kwijt en menigeen ervaart de ernst van het Corona-virus, soms zelfs akelig dichtbij.

Ook instanties hebben het lastig en onze landelijke vereniging voor precisiegeweer schieten is daar geen uitzondering op.

Daarom hebben we gevraagd om de vereniging te helpen met een donatie onder het motto “Help de PG de winter door”. Als blijk van waardering kwam iedereen die doneerde naar eigen kunnen en ongeacht het bedrag, in aanmerking voor de gouden donateursbadge.

Heel veel PG schutters hebben daaraan gehoor gegeven. Het geld dat alle donateurs samen bijeengebracht hebben overtreft alle verwachtingen, namelijk € 2530, een fantastisch bedrag!

Hiermee heeft de PG50/PG100 een solide basis om, zodra dat weer kan, de activiteiten op te pakken en het precisiegeweerschieten binnen Nederland te faciliteren. We kunnen bijna niet wachten om weer te beginnen!

Aan allen die bijgedragen hebben: Heel hartelijk bedankt! Draag de gouden badge met trots.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om alsnog het voorbeeld te volgen en een donatie te doen. Het moet niet, maar wordt wel altijd gewaardeerd. Of er dan nog een gouden badge over is? Ze gaan wel snel … 😉

Annulering PG100/50 wedstrijd St.Odiliënberg

Beste schutters,

Door de huidige maatregelen ivm Covid-19 en de verwachte duur van hiervan, hebben wij vandaag moeten besluiten de geplande wedstrijd op zaterdag 28 november in Sint Odiliënberg bij SV ELKKS Limburgia te annuleren.

De maatregelen verbieden de organisatie van wedstrijden, maar individueel trainen is wel toegestaan. Er kan daarom op zaterdagmiddag 28 november wel worden geschoten op onze verenigingsdag in Ochten.

Om deze dag Corona-proof in goede banen te kunnen leiden, moet u zich vooraf inschrijven. Er zijn 3 series gepland van 1 uur zodat er genoeg tijd is om op te ruimen en de baan te verlaten voordat de volgende serie begint. Er is plaats voor 18 schutters.

Tijdens deze dag zullen de inmiddels bekende maatregelen worden aangehouden:

  • De bar is gesloten,
  • Na het schieten niet blijven hangen, contacten moeten worden beperkt,
  • Gebruik tijdens het lopen een mondkapje,
  • Tijdens het schieten is geen mondkapje nodig,
  • Een schutter mag maar voor één serie reserveren.

Met vriendelijke groet,
Namens het hele bestuur.

Inschrijving wedstrijden

Hallo beste schutters,

Gisteren is de eerste wedstrijd van ons seizoen verschoten, ondanks alle aanpassingen vanwege het covid-19 virus is het allemaal prima verlopen en hebben we veel schutters weer gezien… erg fijn om iedereen weer terug te zien.

Vandaag is de volgende wedstrijd online gezet. Deze zal op zaterdag 28 november worden geschoten in Sint Odiliënberg bij SV ELKKS Limburgia.Lees verder